[vc_row css=”.vc_custom_1616237130272{margin-top: 150px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Η εταιρεία SFERA GROUP ιδρύθηκε το 2013, και με πρωτοποριακούς τρόπους ασφάλισης με τη χρήση του διαδικτύου και της τεχνολογίας, αποτελεί σήμερα την καλύτερη λύση για την ασφάλιση σας, προσφέροντας ανταγωνιστικές καλύψεις με χαμηλά ασφάλιστρα.

Ο σκοπός μας, είναι να δώσουμε στον πελάτη, άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τα ασφαλιστικά προγράμματα που υπάρχουν στην αγορά, δίνοντας του την ευκαιρία μέσα από ένα μεγάλο αριθμό επιλογών, που περιλαμβάνει σχεδόν το σύνολο της αγοράς, να συγκρίνει, να μελετήσει και να αγοράσει το καλύτερο γι’ αυτόν. Έτσι άμεσα, έγκυρα και αξιόπιστα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας.

Στους πελάτες μας μπορούμε και παρέχουμε ενημέρωση για 6 ασφαλιστικούς κλάδους όπως το αυτοκίνητο, η υγεία, η περιουσία, κατοικία – επιχείρηση, το σκάφος και την αστική ευθύνη.

Παρέχουμε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, με άμεση έκδοση συμβολαίων και αποστολή στο χώρο σας με courier ή με ταχυδρομείο, πληρωμή on-line με πιστωτική κάρτα, αντικαταβολή αλλά και κατάθεση σε τράπεζα. Επίσης, ο πελάτης μπορεί να αποθηκεύσει όλες τις προσφορές που έχει πάρει για το αυτοκίνητό του.. Όλα αυτά μας δίνουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Η τεχνολογία είναι αυτή που μας βοηθά να βελτιωνόμαστε καθημερινά και να δημιουργούμε νέες χρήσιμες πρωτοποριακές υπηρεσίες προς όφελος των πελατών μας. Η εταιρία μπορεί να γίνει ο προσωπικός σας ασφαλιστικός σύμβουλος και με την άμεση και έγκυρη πληροφόρηση να σας προστατεύσει αλλά κ να σας καθοδηγήσει προς τη σωστή επιλογή.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]